Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Groepen

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Groepen op zo 15 jan 2012, 07:14

Je kunt je niet uitschrijven uit een groep! Wanneer je een groep hebt gekozen, kun je er dus niet meer uit, tenzij je je NYC bonuspunten hieraan uitgeeft in de shop.

F A S H I O N I S T A ' S
Fashionista's zijn modieuze mensen die graag goed voor de dag komen. Ze doen veel aan hun uiterlijk en kunnen úren voor de spiegel staan. Ze weten hoe ze kleuren met elkaar kunnen matchen, wat er in de mode is en lopen er dus altijd goed bij.
A R T I S T S
Is jouw karakter een artistiek typje? Past dansen, zingen, acteren wel bij hem? Deze groep zal het beste passen bij jou! Dit zullen dan wel niet de meest gewaardeerde personages zijn aangezien cultuur vaak ondergewaardeerd is, maar ze zijn wel de meest creatieve mensen die er in New York te vinden zijn.
C R I M I N A L S
Is jouw karakter alles behalve goed? Steelt ie het liefst uit winkels en trapt 's avonds onrust in New York? Dan past deze groep perfect bij jou. Het zijn geen lievertjes, de personages in deze groep. Pas dus goed op met hen, hoewel niet iedereen hier zich wil laten leiden door hun slechte kant.
P E T L O V E R S
New York barst van de huisdieren, en zo ook van mensen die veel van deze dieren houden. Petlovers zijn zachte, aardige mensen die niet snel kwaad zullen doen. Ze zijn goede luisteraars en dus echte, goede vrienden.
P O P U L A R S
Wordt jouw personage dé It-Girl van New York? Weet ie alles van iedereen, bezoekt ie alle feestjes, kent ie iedereen bij naam en misschien nog wel het belangrijkste: kent iedereen hem/haar bij naam? Dan zal jouw personage het best bij de Populars passen. De karakters in deze groep zullen hun status zo hoog mogelijk proberen te houden door regelmatig gigantische feestjes te geven en zo veel mogelijk andere fratsen uit te halen.
T H E _ O T H E R S
Wanneer het idee dat je had voor je karakter niet past bij de bovenstaande groepen, heb je altijd nog de keuze om hem dan bij The Others te laten voegen.

Profiel bekijken http://newyorkcity.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum