Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Where is the party?! Here is the party!

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Where is the party?! Here is the party! op ma 23 jan 2012, 23:16

De stevige gebouwde man liep over het strand. De geluiden van de zee wisten hem te kalmeren. Zijn ogen stonden strak voor zich uitgericht. Hij liet zijn handen even door zijn haren heen gaan. Een kater, dat was alles wat hij had. Hij zou eraan wennen. Gisteren had hij dan ook te veel gedronken voor zijn doen. Hij was een feestbeest, en dat wist hij zelf ook wel. Maar toch moest hij soms oppassen met de hoeveelheid alcohol die hij innam. Heel New york City kende hij. Hij was niet bepaald een onzichtbare gast geweest toen hij hier heen verhuisde. Hij had zich nu gevestigd bij een appartement van zijn neef. Die er toch bijna nooit was. Zijn neef was een zakenman, en dus vaak op reis. Dus had hij eigenlijk een eigen huisje terwijl hij er zelf niet voor hoefde te betalen. Handig, toch? Hij grinnikte en sloot even zijn ogen. Hij ging op een grijze steen zitten en opende zijn ogen weer. Het uitzicht was prachtig. De zon scheen op het water, en aan de horizon zag je hoe de golven omhoog en omlaag gingen. Hij greep zijn telefoon vast en zocht uit alle nummers in zijn telefoon het nummer van een winkel. Het was een reusachtige winkel in NYC. Daar kon hij vanalles bestellen, en ze brachten het ook netjes naar de plek waar hij het wou hebben. Hij was een beetje een vaste klant. Zijn feestjes moesten altijd top zijn, en dat kon niet zonder eten, muziek, licht en al die andere dingen. Wanneer hij zijn eigen huis kon kopen, zou hij daar grote feesten kunnen houden. Dan zou hij daar echt een grote zaal hebben. Met veel licht, een DJ en vanalles! Hij bestelde alles wat hij nodig had. Drinken, Chips, Eten, En enkele cd's die nu in waren. Hij zorgde ervoor dat alles bij het strand werd afgeleverd. Ook belde hij enkele mannetjes die alles klaar konden zetten. Ook daar was hij een vaste klant. Toen deze mannen klaar waren schudde hij hun dankbaar de hand. "Wanneer jullie vrij zijn zijn jullie welkom op mijn feest." Zei hij. Daarna pakte hij zijn telefoon weer vast en tikte op sms iedereen. Hij vermelde de tijd, en zei dat iedereen uitgenodigd was. Hij grinnikte en klikte kort op verstuur. Waarna het feestje kon beginnen!

[& everybody invited!]

Profiel bekijken
Lynn haalde een hand door haar mooie golvende haar. Ze liep over de straatjes van South Beach waar allemaal mensen met zonnebrillen, zonnebrand en strandtassen rondliepen. Lynn glimlachte netjes naar de mensen die langskwamen en stapte het grote strand op waar haast een feestje ging beginnen. Lynn ging zitten op een strandstoeltje en deed haar birkenstocks uit en hield ze vast in haar hand, daarna stond ze op uit het krakkemikkege stoeltje en liep ze het mulle zand op. Met een doffe glimlach liep ze naar een jongen toe die ze nog niet kende, Ze was er pas een paar uur en direct waren er al allemaal feestjes. "Heb je een feestje?" Vroeg ze aan de Jongen. Ze deed haar hand boven haar ogen om de zon een beetje de weg te leiden.
"Het ziet er anders als best uit" Mompelde ze ongemakkelijk met nogsteeds haar hand boven haar ogen. Ze maakte met haar dikke teen rondjes in het nog mullere zand en
keek naar beneden om te kijken hoe het eruit zag. Al snel keek ze op naar een prachtige eend die over de zee van South Beach vloog.

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum